donderdag 10 januari 2013

Eerste bericht en een patroonvertaling.

Zo, dat is een goede start. Als eerste post direct een patroonvertaling.

Ik had een bol multicolor wol (Champion van Lammy's Yarn in een kleur die nu uit de collectie is) waar ik nog geen projectje voor had. Even snuffelen op Ravelry later, en een verzoek van de oudste dochter voor een trui, ontstond het plan de Maxi Top/Dress van Elena Nodel te breien.
Zo gezegd, zo gedaan.

Omdat ik niet de enige Nederlandse bleek die dit een leuk tuniekje vindt, maar niet iedere Nederlandse breister Engelse patronen kan lezen, heb ik Elena om toestemming gevraagd een vertaling te publiceren. Die toestemming kreeg ik, dus ziehier, het Nederlandse patroon van de Maxi Top/Dress.
Het is een letterlijke vertaling, waarbij 'ik' slaat op de originele designer, Elena Nodel.

Copyright:

Respecteer de rechten van Elena Nodel als ontwerper, en daarmee blijft het copyright van dit patroon altijd bij haar. Zij stelt dit patroon alleen beschikbaar voor persoonlijk gebruik. U bent vrij om kledingstukken hiervan als cadeau of als donatie voor goede doelen en inzamelingen te schenken.
Commercieel gebruik van dit patroon is een schending van het copyright. De verkoop van producten gemaakt volgens dit patroon of de verspreiding van dit patroon in welke vorm dan ook is verboden door middel van het copyright tenzij Elena Nodel schriftelijk toestemming gegeven heeft.

Noot van de vertaler (mij):
Dit copyright geldt onverminderd voor de Nederlandse vertaling.

Maxi Top/Dress Nederlands


1 opmerking: